Ett sista inlägg...

Vi sitter nu och dricker en sista kaffe i centrala Sydney. Vi är packade och klara för hemfärd och snart är det dags att bege sig mot flygplatsen. Det känns jätteroligt att åka hem och träffa familj och vänner men också lite sorgligt att äventyret är slut! Det känns som att det här halvåret har snabbspolats fram!

 

Sedan förra inlägget har vi hunnit spendera några dagar i Byron Bay med surf och kortspel med ett gäng skojiga svenskar! Jonas passade på att sälja sin surfbräda till en av killarna som hade råkat surfa sönder sin gamla bräda! Skönt att minska på bagageberget…

 

Efter 14 timmars nattbuss kom vi fram till Sydney på tisdagsmorgon. Trötta men glada började vi genast utforska storstaden! Vi gick på stadens akvarium och spanade på hajar, tog en öl utanför operahuset och vilade i botaniska trädgården. Onsdagen spenderade vi i Chinatown och Newtown, där fanns många roliga butiker att kika runt i! På kvällen var vi ut och käkade med David och Ida som bor här i Sydney! Vi har även hunnit med att gå på ett surfmuseum, strosat i Darling Harbour, fikat och myst. Helgen har spenderats på beachen, både Bondi och Manly har vi hunnit besöka! Superhärliga dagar tillsammans med David och Ida och deras trevliga kompisar. Jonas och David kämpade i vågorna på Manly inspirerade av Kelly Slater (11 x surfvärldsmästare) som gled förbi i en folkabusslimousin tidigare på dagen! Lördagkväll blev det grillning hemma hos Sydneyborna, David visade sig vara en mästare på att grilla men ha lite svårt att se glasdörrar! (Blir ju mycket rök av grillning som kan skymma sikten…) Supergod mat och mycket skratt blev det iaf den kvällen! Även på söndagen blev det mat hemma hos David och Ida, mumsigt igen och dessutom var det en liten bebis på besök som vi kunde snusa på! (Längtan efter senaste tillskottet i syskonbarnsskaran är nu enorm!!) :)

Det blev verkligen en bra avslutning på resan och vi är sååå tacksamma över att vi slapp hostelköket och fick bli lite bortskämda!! Vi ser fram emot att träffa David och Ida hemma i Sverige och då bjuder vi på klappgröt! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var allt från oss denna gång…tack för att Ni varit med oss! Vi kommer till Övik på tisdagkväll, vi hörs då! Puss & Kram!


Kommentarer
Postat av: Johanna Lisspers

Vilka fina bilder! Tänk vad mycket ni varit med om och fått uppleva senaste halvåret. Har varit superkul att följa era äventyr här på bloggen! Välkomna hem till vårsolen!

2012-03-12 @ 07:17:35
Postat av: elin

Låter som att även sista tiden varit fantastisk! Ser fram emot att få se alla fina bilder när ni kommer hem (och att få träffa er såklart :p hahaha) Skön resa hem nu!Låter bättre att mellanlanda i Singapore än Moskva;)

2012-03-12 @ 17:55:01
Postat av: ulle

Välkommen hem!!!!!!! Vi är många som längtar efter er. KRAMAR I MASSOR

2012-03-13 @ 17:16:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0